Sporty - Sport és szabadidő közösség

Nagy Tamás

Nagy Tamás

4x maratonista

Igyekeztem a sport és testmozgás több ágát is kipróbálni. Elsősorban az egyéni sportágak nyerték el a tetszésemet: futás, kerékpár, úszás – ezek különböző egyvelege -, természetjárás/túrázás, fitnesz. De kétségtelen, hogy ezek a sportágak klasszikus értelemben valóban egyéni sportok, de ezt is lehet és szükséges csapatban végezni.

Eddigi eredményeim

Motivációm

Mindig is szerettem sokat beszélni a testmozgás fontosságáról, szerettem magamra felhívni ezzel a figyelmet. Ez talán bocsánatos bűn, egy akkor még húszas éveiben járó fiútól. Azóta eltelt ugyan pár év, de a lelkesedés töretlen maradt. Nem tagadom azt sem, hogy voltak az életembe olyan periódusok, mikor a sport lendített át a nehéz helyzeteken és sosem kellett benne csalódnom. Ezt az érzést át lehet és át kell adni másnak is, amit pár barátommal igyekeztünk eddig is megtenni.

Kapcsolataim révén viszonylag sokan látják és érdeklődnek a folyamatos sporttevékenység után – főiskola, középiskola – és így relatíve nagy réteghez tudom eljuttatni a sport lényegét, üzenetét.

Az oldalt készítette Mérei Tamás webdesigner.