Szadán is elindult valami az idén terepfutás témában. Ezúttal nem futóként, hanem fotósként vettem részt az eseményen, illetve a logó és a weboldal tervezésében is részt vállaltam. A nevezés technikai lebonyolításában szintén besegítettem. Nem is gondoltam volna, hogy mennyi mindenre kell figyelni amikor az ember egy egyszerűnek tűnő regisztrációt hoz létre. Mindenesetre jó volt látni ahogy egy ötletből szép lassan egy magas színvonalú esemény kerekedik és jól érzik magukat a résztvevők. Ilyen volt az első Szada Terepfutás.

Az időjárás is kegyes volt hozzánk, tökéletes futóidőt kaptunk. A képeimen ebből mondjuk nem sok látszik, mert vakuval dolgoztam. Kicsit féltem, hogy milyen lesz egy nappali futásról sötét hátteres fotókat készíteni, de a visszajelzések alapján úgy néz ki, hogy bejött az embereknek a dolog.

Közösségi futás

A versenyt lebonyolító csapat tagjai helyiek, és minden vasárnap reggel szerveznek közösségi futást a Szada környéki erdőkben. Aki szereti a terepfutást, annak feltétlen ajánlom! Jelentkezni és az aktuális eseményeket nyomon követni a csapat Facebook oldalán lehet.

Szada Terepfutás összefoglaló videó

Szada Terepfutás galéria