Köszöntünk a Sporty weboldalán!

A sport mindnyájunknak mást jelent. Egészséges életmódot, rendszeres mozgást, kihívást, küzdelmet, egy jó közösséget, szórakozást, dicsőséget, sikert, boldogságot és még sorolhatnánk. Mi elsősorban a tömegsport népszerűsítését tűztük zászlónkra.

A tömegsportról – sajnos – bántóan kevés szó esik. Magyarországon az aktív életmód még mindig nem igazán dívik. A lakosság csak kis része sportol rendszeresen, mely kategóriába már a heti 3 óra mozgás beleszámít. A sportlapok is elsősorban csak a “nagy” nemzeti sportunkat a labdarúgást célozzák meg, illetve azokat a sikersportágakat, ahol kiemelkedően szerepelnek versenyzőink, csapataink. De ezek nem mi vagyunk!

Amit magunknak érezhetünk, és ami egyedül a mi sikerünk az az a pár kilométer kocogás/futás, párszáz méter úszás, kerékpározás, edzőterembe járás, vagy bármiféle mozgás, ami igénybe veszi az izmainkat, szerveinket, azaz a testünket. Ez az, amit senki sem vehet el tőlünk. Ez az egészséges életmód alapja.

Célunk, hogy bizonyítsuk azt a sportos mondást, miszerint a lehetetlen nem létezik, avagy bárkiből lehet bajnok, csak akarni kell, meg persze tenni érte. Ehhez szeretnénk motivációt nyújtani színes beszámolóinkkal, illetve véleményünket sem rejtjük véka alá egy-egy sporttal kapcsolatos vitairatunkkal. Bízunk benne, hogy mindez előre lendíti a magyar tömegsport szekerét!

2010.09.20.

Sportbaráti üdvözlettel:

Farkas Péter, Mérei TamásNagy Tamás, Szabó Péter

×