Sporty - Sport és szabadidő közösség

Köszöntünk a Sporty-weboldalán!

A sport mindnyájunknak mást jelent. Egészséges életmódot, rendszeres mozgást, kihívást, küzdelmet, egy jó közösséget, szórakozást, dicsőséget, sikert, boldogságot és még sorolhatnánk. A Sporty a tömegsport népszerűsítését tűzte zászlajára.

A tömegsportról hazánkban – meglátásunk szerint – még mindig kevés szó esik. Magyarországon az aktív életmód  – sajnos – még mindig gyerekcipőben jár. A magyarok csak kis része sportol rendszeresen, mely kategóriába már a heti 3 óra mozgás beleszámít. A sportlapok is elsősorban csak a „nagy” nemzeti sportunkat a labdarúgást célozzák meg, illetve azokat a sikersportágakat, ahol kiemelkedően szerepelnek versenyzőink, csapataink. De ezek nem mi vagyunk!

Amit magunknak érezhetünk, és ami egyedül a mi sikerünk az az a pár kilométer kocogás/futás, párszáz méter úszás, kerékpározás, túrázás, edzőterembe járás, vagy bármiféle mozgás, ami igénybe veszi az izmainkat, szerveinket, azaz a testünket. Ez az, amit senki sem vehet el tőlünk. Ez az egészséges, avagy Sporty-életmód alapja.

Bízunk benne, hogy Veled is mielőbb találkozunk és együtt lendíthetjük előre a magyar tömegsport szekerét!

Sportbaráti avagy Sporty-üdvözlettel:

Farkas Péter, Mérei TamásNagy Tamás, Szabó Péter

A Sporty, ill. elődje, a Tűzszekerek (2010) alapító tagjai:

Az oldalt készítette Mérei Tamás webdesigner.